Herkenning en groei door de basis cursus van Linda

Laatste reactie 14/10/2016 11:32 door Linda
· Markeren als ongelezen
Melissa de Bondt 2 jaar geleden geplaatst
Afgelopen dinsdag ben ik begonnen met de online basis cursus. Ik ben blij dat ik hier aan begonnen ben!!! Zoveel herkenning niet alleen voor mijn kinderen maar zeker ook voor mij!! Ik ben altijd anders geweest dan andere mensen!! Veel op mezelf en met mijn diertjes! Door de cursus herken ik heel veel van mijn eigen jeugd. Ik ben 34 en vroeger werd er helemaal niet over hooggevoelig gepraat. Omdat ik super gevoelig ben heb ik hier geregeld problemen mee gehad en me vaak ongelukkig gevoeld. Ik ben blij dat er nu erkenning is en dat er mensen zoals Linda zijn om alsnog ermee leren om te gaan!! Iedereen heeft zijn specialiteit en ik dacht altijd dat ik goed in de omgang met mensen was maar doordat ik de laatste tijd totaal niet lekker in mijn vel zat en geen pijn meer gedaan wilde worden sloot ik me van steeds meer mensen af. Hierdoor begon ik te twijfelen of ik wel een specialiteit heb? Door de cursus te doen kom ik erachter dat ik wel degelijk goed met mensen om kan gaan en dat ik mijn intuïtie moet vertrouwen. Ik heb nog veel te leren maar ik ben op de goede weg en ik hoop dat ik ooit een goed zelfvertrouwen zal hebben!!!


Dankjewel Linda voor de mogelijkheid om te groeien!!!!
Sterrekind Linda Peelen 2 jaar geleden geplaatst
Dank je wel voor je mooie woorden @melissadebondt

Wat ontzettend fijn te horen dat deze inzichten hebt verkregen en dat je nu voelt dat je op je intuïtie mag vertrouwen.

Ik ben heel blij dat je deze stap gezet hebt voor jezelf, zodat je met je prachtige gevoeligheid om leert gaan en deze als kracht mag leren gebruiken (ipv als last zoals het soms dan kan voelen).

En het is inderdaad een berichtje voor in de Victory Lounge, want Melissa je mag ontzettend trots zijn op jezelf dat je deze stap voor jezelf hebt gemaakt, dat je jezelf (en je gezin) dit 'gunt' en geeft. Ik ben ook trots op je :-).

Heel veel succes en geniet van je weekend!

Warme groet,


Linda
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 October 2016 om 20:38
Aantal lezers 11
Aantal reacties 2